Nick Cave en The National naar Rock Werchter

De organisatoren van Rock Werchter hebben een twintigtal nieuwe namen voor de komende editie van het zomerfestival bekendgemaakt. Vertrouwde gezichten als Nick Cave & The Bad Seeds, The National (foto) en de Belgische band Goose zijn alweer van de partij.

Naast Nick Cave & The Bad Seeds en The National zullen ook Frank Ocean, Goose, Jamie Lidell, Kesha, Major Lazer, Modestep, The Bloody Beetroots, The Gaslight Anthem, Tom Odell, All Time Low, Angel Haze, Bastille, Charles Bradley And His Extraordinaires, Earl Sweetheart, Odd Future, Palma Violets, Matthew E. White, The Black Angels en Trash Talk hun ding doen op de festivalweide in Werchter.

Rock Werchter heeft ook een kleine programmawijziging doorgevoerd. De Deense metalband Volbeat zal op het hoofdpodium optreden op zaterdag 6 juli in plaats van op donderdag 4 juli.

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van donderdag 4 juli tot en met zondag 7 juli. Onder anderen Green Day, Netsky, Blur, Kings Of Leon, Rammstein, Editors en Depeche Mode stonden al op de affiche van het festival.