Schrijver en producer van "The Simpsons" overleden

Don Payne, schrijver en producer van "The Simpsons", is op 48-jarige leeftijd overleden. Payne schreef in totaal 16 afleveringen van de populaire Amerikaanse animatieserie. Hij stierf begin deze week aan botkanker.
2011 Getty Images

Don Payne trad in 1998 toe tot de groep van schrijvers van "The Simpsons". In totaal schreef hij 16 afleveringen van de animatieserie, waaronder "Fraudcast news". Voor die episode kreeg Payne in 2005 de Writers Guild Paul Selvin Award.

Payne werkte niet alleen als scriptschrijver voor "The Simpsons", hij was ook mee verantwoordelijk voor de scenario's van films als "My super ex-girlfriend" (2006), "Fantastic Four: rise of the silver surfer" (2007) en "Thor" (2011).

De Amerikaan stierf afgelopen dinsdag op 48-jarige leeftijd in zijn woning in Los Angeles. Payne leed aan botkanker.

Meest gelezen