"Ik hou ervan om nieuwe horizonten op te zoeken"

De Amerikaanse acteur Robert Redford speelt binnenkort een rol in de blockbuster "Captain America: the winter soldier". Dat is opvallend, aangezien Redford vooral actief is in het onafhankelijke filmcircuit. "Het is leuk om eens iets anders te doen", aldus de acteur.
Invision2013

De Amerikaanse acteur Robert Redford, 76 intussen, speelt binnenkort mee in de film "Captain America: the winter soldier". Dat is het vervolg op de blockbuster "Captain America: the first avanger" uit 2011. Redford zal de leider spelen van een geheim agentschap.

Dat Redford binnenkort te zien is in de blockbuster is opvallend, want de acteur is vooral bekend van onafhankelijke films als "Butch Cassidy and the Sundance Kid" (1969) en "The sting" (1973)."Ik doe deze film omdat het eens iets anders is", vertelde de acteur aan Los Angeles Times.

"Ik hou ervan om nieuwe horizonten op te zoeken", aldus Redford nog. "Bovendien is dit het soort van film dat ik graag gezien zou hebben als kind."

In "Captain America: the winter soldier" speelt Chris Evans opnieuw de hoofdrol. Andere rollen zijn weggelegd voor onder meer Samuel L. Jackson en Scarlett Johansson. De film zou volgend jaar in de zalen komen.