Matthew Broderick speelt hoofdrol in sitcom

Matthew Broderick speelt de hoofdrol in een nieuwe comedyserie. Het nog titelloze project van Tad Quill zal ontwikkeld worden door de Amerikaanse zender CBS. Voorlopig wordt alleen nog maar de proefaflevering gedraaid.
AP2011

De Amerikaanse acteur Matthew Broderick heeft getekend voor een nieuwe sitcom. Broderick, de man van Sarah Jessica Parker, zal in de komische serie een weduwnaar spelen die door zijn zoon wordt aangespoord om opnieuw te gaan daten. Dat schrijft The Hollywood Reporter.

Dat de 51-jarige Matthew Broderick zich heeft verbonden aan de sitcom is opvallend, aangezien de acteur zulke projecten meestal afslaat wegens zijn vele theaterwerk.

Volgens de film- en tv-website Deadline lagen de plannen voor de nieuwe tv-serie van Tad Quill al drie jaar klaar, maar komt er nu pas schot in de zaak met de komst van Broderick.