Zwaargewonden bij aanrijding in Wuustwezel

Op de Bredabaan in Wuustwezel zijn vanmorgen twee mannen zwaargewond geraakt toen ze met hun wagens frontaal botsten. Ze zouden niet in levensgevaar verkeren. Dat zegt de lokale politie van de zone Grens.

Het ongeval gebeurde kort voor 7 uur. Een veertiger was op weg naar huis na een nachtje stappen en week door een nog onduidelijke oorzaak plots met hoge snelheid van zijn baan af. Een dertiger die huiswaarts reed na een nachtdienst op het werk, kon hem niet meer ontwijken.

Beide mannen zaten alleen in de wagen. De brandweer en de mug-dienst hadden ruim een uur nodig om de slachtoffers te bevrijden uit hun voertuigen. Ze raakten zwaargewond, maar zouden niet in levensgevaar verkeren.

Twee andere geparkeerde voertuigen liepen schade op door de klap. Door het ongeluk was de Bredabaan een tijdlang volledig versperd. De politie onderzoekt voort de omstandigheden van het ongeval.