"Kleindochter" van Appermont heet Luc

Een grote verrassing in "De neus van Pinokkio" gisteravond op Eén. In het programma met Bart Peeters werd panellid Tine Embrechts naar de Filipijnen gestuurd om de pleegdochter van Luc Appermont naar België te halen. De vrouw heeft intussen een kind gekregen, dat de naam Luc draagt.
© VRT

In "De neus van Pinokkio" werden gisteravond beelden getoond van een aflevering van "Telefacts" uit 2006, waarin presentator Luc Appermont naar de sloppenwijken van Manilla trok om er zijn pleegdochter Cherry te bezoeken. Appermont had de vrouw jarenlang financieel ondersteund.

Intussen heeft Cherry een dochtertje van 8 maanden oud, dat de naam Luc gekregen heeft. Een zichtbaar geëmotioneerde Appermont vernam het nieuws in de uitzending van "De neus van Pinokkio" van gisteravond. De vrouw heeft er intussen ook een verblijf van een week in België opzitten.

"Nooit had ik kunnen denken dat zoiets moois mij zou overkomen. Hoe gelukkig ik momenteel ben, valt onmogelijk te beschrijven", reageert Luc Appermont in Het Laatste Nieuws. "Ik ben zo trots op haar", klinkt het nog.

© VRT