Joe Cocker en Katie Melua op Suikerrock

De organisatoren van Suikerrock hebben opnieuw twee nieuwe namen bekendgemaakt: Joe Cocker en Katie Melua. De 27e editie van het stadsfestival in Tienen vindt plaats van 25 tot en met 28 juli.

Joe Cocker brak in 1968 wereldwijd door met het nummer "With a little help from my friends", een cover van The Beatles. Nadien volgden grote hits als "You can leave your hat on", "Unchain my heart", "Up where we belong" en "N'oubliez jamais". Op zondag 28 juli staat hij op het podium van Suikerrock.

Op dezelfde dag mag ook Katie Melua (foto in tekst) het beste van zichzelf geven in Tienen. Zij scoorde in 2005 een grote hit met haar debuutsingle "Nine million bicycles".

Eerder hadden Vista Chino, Bush, Within Temptation, James Morrison, Kaiser Chiefs en Sting al hun komst naar Suikerrock bevestigd. De 27e editie van het stadsfestival loopt van donderdag 25 tot en met zondag 28 juli.