"Snel werk maken van aanleg park op terrein Werchter"

De aanleg van een park op het terrein van Rock Werchter laat op zich wachten. Groen Sociaal in Rotselaar heeft gisteravond actiegevoerd aan het festivalterrein om de afspraak in herinnering te brengen dat Live Nation wandelpaden moet laten aanleggen.

Dat het terrein van Rock Werchter een park moet worden waar iedereen vrij kan rondlopen staat in het ruimtelijk uitvoeringsplan van de provincie waarin de uitbreiding van de festivalweide (om een vierde podium te kunnen plaatsen) werd goedgekeurd.

Live Nation, de organisator van Rock Werchter, had vorig jaar al moeten starten met het aanleggen van wandelpaden en het plaatsen van banken, maar dat is nog niet gebeurd.

Groen Sociaal heeft gisteravond geprobeerd enkele dranghekken weg te halen zodat iedereen op het terrein zou kunnen, maar dat is niet gelukt. De partij hoopt dat er snel werk gemaakt wordt van het aanleggen van het park.