Bieber maakt dansprogramma met Nederlandse producent

Het Nederlandse productiehuis Eyeworks gaat samen met het Canadese tieneridool Justin Bieber een dansprogramma op televisie maken. Dat heeft producent Reinout Oerlemans gezegd op een televisiebeurs in Cannes.
AP2013

Het dansprogramma zal "Dance or no dance" gaan heten. Het format zou bedacht zijn door Bieber zelf. Die zocht naar verluidt al langer naar een bedrijf om de show te produceren. Hij hoopt om samen met Eyeworks internationale interesse voor zijn idee te kunnen opwekken.

In het programma strijden danskoppels in een specifiek genre tegen elkaar met als inzet een geldbedrag. Opvallend is dat de koppels zelf hun tegenstanders mogen kiezen op basis van eerdere optredens. Welke rol Bieber zelf zou opnemen, is niet meteen bekend.

Eyeworks-baas Oerlemans is tevreden met de aangekondigde samenwerking. "Ik heb Bieber zelf nog niet ontmoet, maar ik heb alles afgesproken met zijn managementteam. Dit wordt geweldige televisie", zegt hij in de Nederlandse krant Algemeen Dagblad.

Justin Bieber is trouwens in ons land momenteel. Morgen en overmorgen treedt hij op voor een uitverkocht Sportpaleis in Antwerpen.