Ook José James op het Gent Jazz Festival

De Amerikaanse soulzanger José James speelt op 19 juli op het Gent Jazz Festival. Eerder werden voor die dag al Jamie Cullum en Valerie June aangekondigd.

José James gaf zondag nog een concert in de AB in Brussel. Begin dit jaar bracht hij zijn nieuwe album "No beginning no end" uit. Het programma voor vrijdag 19 juli is nu compleet. Gent Jazz Festival loopt van 11 tot en met 21 juli en vindt plaats op de Bijlokesite.

Het festival maakte eerder onder meer de volgende namen bekend: Diana Krall, Elvis Costello & The Imposters, Joe Lovano with the Brussels Jazz Orchestra, Dee Dee Bridgewater & Ramsey Lewis, Madeleine Peyroux,  Kurt Elling, Trixie Whitley, Bobby Womack en Mike Patton.

Het volledige programma van Gent Jazz Festival 2013 staat op de website van het festival.