"Misschien moet Bieber gewoon dansshows geven"

De Canadese zanger Justin Bieber is neergestreken in België voor twee concerten in het Sportpaleis in Antwerpen. Bijna een uur later dan gepland begon Bieber gisteravond aan zijn concert in een uitverkochte zaal. Eva Daeleman (MNM, Eén) was niet helemaal overtuigd na de show.

Justin Bieber geeft twee concerten in het Sportpaleis in Antwerpen. De fans genoten gisteravond alvast met volle teugen van het optreden van het tieneridool. Dat ondervond ook Geert De Ridder uit Retie. Zijn dochters woonden het optreden van Bieber bij, terwijl de vader wachtte in de auto. "Hij is bijna een uur later dan gepland aan zijn optreden begonnen. Ik heb mijn dochters gevraagd hoe lang het concert zal duren, maar ik krijg geen antwoord via sms. Er zit niets anders op dan in de auto blijven wachten tot het concert gedaan is", klonk het gisteravond in een reactie op MNM.

Eva Daeleman zag net voor aanvang van het concert veel uitzinnige fans in de concertzaal. De presentatrice van MNM is helemaal weg van Justin Bieber. "Ik heb mijn Bieber-shirt aangetrokken en ik hoop dat hij mij op het podium zal vragen straks", klonk het. Dat deed hij niet, maar hij maakte wel een ander meisje heel gelukkig.

Bieber heeft Daeleman niet helemaal kunnen overtuigen. "Twee jaar geleden gaf hij een van de beste shows die ik ooit gezien heb, dus ik had nu hoge verwachtingen", vertelde Daeleman op MNM. "Bieber heeft intussen de baard in de keel gekregen, maar zijn nummers klonken nog alsof hij 16 was. Hij heeft dus heel veel geplaybackt." Spektakel was er voldoende, maar "de zang is toch ook wel belangrijk bij een concert", vindt Daeleman. "Misschien moet hij gewoon dansshows geven, want dat kan hij echt als de beste."

"Officiële" aanschuiven begon om 6.30 uur

Gisterochtend om 6.30 uur begon het "officiële" aanschuiven langs een speciaal aangelegd parcours. "Sinds de problemen bij het concert van Lady Gaga vorig jaar is kamperen voor de ingang en onder de luifel verboden", meldt het Sportpaleis. Enkele fans daagden op met een camper om te overnachten in de buurt van het Sportpaleis.

De 19-jarige Justin Bieber brak drie jaar geleden definitief door met de hitsingle "Baby". Intussen is de jonge zanger uit Canada uitgegroeid tot een van de meest populaire popsterren ter wereld, met een grote schare jonge fans. Voor het concert van vanavond zijn nog tickets beschikbaar.