Eerste festivaldag Pukkelpop is uitverkocht

De voorverkoop voor het festival Pukkelpop verloopt voorspoedig. De organisatoren van het event melden dat de eerste festivaldag op donderdag 15 augustus helemaal uitverkocht is. Twee derde van de combitickets zijn ook de deur uit.

De tickets voor de eerste festivaldag van Pukkelpop zijn gegeerd goed. Na twee weken zijn alle dagtickets voor donderdag 15 augustus de deur uit. Op de eerste festivaldag staan onder anderen Eminem, Nine Inch Nails, Slayer en Fall Out Boy op het podium van Pukkelpop.

Pukkelpop vindt dit jaar plaats van donderdag 15 tot en met zaterdag 17 augustus. Bekende namen op vrijdag en zaterdag zijn Neil Young, The Prodigy, The XX, Franz Ferdinand en The Knife.

De organisatoren melden dat er enkel nog combitickets voor de drie festivaldagen en dagtickets voor vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus beschikbaar zijn.