Internationale aandacht voor Leuvense Float Fall

De Leuvense band Float Fall trekt internationale aandacht. Hun eerste single "Someday" heeft het tot nummer van de dag geschopt op de website van het bekende Britse muziekblad Q-Magazine.

Float Fall werd vorig jaar derde in Humo's Rock Rally. Sindsdien timmert het duo hard aan de weg naar de doorbraak. Hun eerste single, "Someday", doet het alvast uitstekend. Sinds het nummer drie weken geleden op Soundcloud verscheen, is het daar al ruim 123.000 keer afgespeeld.

Dat is ook het Britse Q-Magazine niet ontgaan en gisteren was "Someday" Track Of The Day op hun website. Zangeres Rozanne Descheemaeker reageerde op Studio Brussel verheugd op het nieuws. "We waren al wel op de hoogte, maar het voelde zo onwerkelijk aan. Ik geloofde het pas toen ik het zag staan op de website", zegt ze.

Op 20 april verschijnt "Someday" officieel. Ter gelegenheid van Record Store Day komt er dan een speciale editie uit op vinyl.