Lauren verlaat "The voice" door stemproblemen

Lauren Zweegers moet haar deelname aan het VTM-programma "The voice van Vlaanderen" stopzetten door stemproblemen. Het 23-jarige nichtje van Novastar-zanger Joost Zweegers wordt vervangen door de 18-jarige Kaat Verschueren.

Lauren Zweegers maakte deel uit van het team van coach Alex Callier, die haar vorige vrijdag uitkoos om mee te gaan naar de volgende liveshow. Ze had tijdens de show indruk gemaakt met een originele versie van "Teardrops" van Womack & Womack.

Maar zover komt het dus niet. Omdat ze geopereerd moet worden aan een cyste op haar stembanden, verlaat de zangeres nu gedwongen de talentenjacht. Callier moest daarom een vervanger kiezen uit de 4 kandidaten uit zijn team die intussen afgevallen zijn. De keuze viel op de 18-jarige Kaat Verschueren.