Na 2 dochters nu een zoontje voor Katja Retsin

Katja Retsin (41) is vanmiddag bevallen van haar derde kindje. Na twee dochters, Manou (7) en Milla (bijna 4), zijn de VTM-presentatrice en haar man Jan Schepens nu de ouders geworden van een zoon: Matisse. Dat meldt het weekblad Story.
Katja Retsin en Jan schepens vorig jaar op de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren

Gisteren schreef Retsin nog op Twitter dat ze ongeduldig uitkeek naar de komst van haar derde kindje. "Mijn fles Gaviscon is leeg. Dringend tijd om te bevallen. Ik weiger een nieuwe te halen", klonk het.

Vandaag was het dan eindelijk zover: "Het was een lange dag maar een voorspoedige bevalling", vertelde Retsin aan Story. "We zijn enorm blij met onze zoon." Matisse werd om 15.13 uur geboren. Hij weegt 2,94 kilogram en is 50 centimeter groot, zo liet de presentatrice enkele uren na de geboorte weten via Twitter.

Na drie kinderen stoppen Retsin en Schepens met de uitbreiding van hun gezin. "Het was een mooie ervaring voor de laatste keer", aldus Retsin. De presentatrice kan de tatoeage op haar arm nu laten aanpassen van M2 naar M3, want ook de naam van hun derde kindje begint met de letter M.