Debat over toekomst van Europa in Gent

De Europese Commissie heeft 2013 uitgeroepen tot het Europees Jaar van de Burger. Vandaag kunnen geïnteresseerden in discussie gaan met EU-commissaris Karel De Gucht (Open VLD) tijdens een debat in Gent over de toekomst van Europa. Het debat wordt vanaf 15 uur live gestreamd via deredactie.be.

Het debat maakt onderdeel uit van de burgerdialogen die de Europese Commissie over heel Europa organiseert. Verschillende EU-commissarissen gaan er in debat met de burgers over hun verwachtingen voor de toekomst.

Het debat in Gent wordt gemodereerd door tv-presentatrice en journaliste Frieda Van Wijck. Centrale gasten zijn Karel De Gucht, Europees Commissaris voor Handel en Jordi Vaquer Fanés, directeur van het Open Socieyt Initiative for Europe.

Meer info over het debat vindt u hier.

Het debat is vrijdag live te volgen via deredactie.be van 15 uur tot 17 uur. Het debat is ook te volgen via Facebook en Twitter (#EUdeb8).