Mensen die eten als dieren

Hoe leg je aan kinderen uit op welke verschillende manieren dieren eten? Dat kan je doen door erover te vertellen, of door hen dit filmpje te tonen van ongeveer 1 minuut. Daarin wordt uitgebeeld hoe onder meer een walvis en een Tyrannosaurus rex een maaltijd nuttigen.

De beelden kunnen alvast op bijval rekenen van de surfers, al is zelfs dat eufemistisch uitgedrukt. Het educatieve filmpje kan indrukwekkende cijfers voorleggen, want in minder dan vijf dagen tijd werd het door ruim 11,5 miljoen mensen bekeken. De reacties spreken dan ook boekdelen.

  • Ik ben verliefd op deze video. Eeuwig respect voor de kerel links die constant serieus blijft kijken.
  • Als ik ooit aan iemand zonder voorkennis zou moeten uitleggen wat "internet" wil zeggen, dan zou ik hem dit filmpje laten zien. Het somt eigenlijk de definitie van internet op.
  • Deze video staat nog maar een paar dagen online en nu al heeft het 11 miljoen views. Wat is er in godsnaam gebeurd?

lees ook