Nr. 4 - "Foute Vriend" stunt bij "So you think you can dance"

In het populaire tv-programma "Foute vrienden" is een van de vier kandidaten tot zijn eigen ontzetting op het podium van "So you think you can dance" beland. Begijn Le Bleu was aan het einde van het 2BE-programma in het minst aantal opdrachten geslaagd. Zijn straf: voor een jury en een tot de nok gevulde Nederlandse Carré zijn danskwaliteiten tonen.

In "Foute vrienden" is het de bedoeling dat vier vrienden opdrachten vervullen die hen met een oortje worden ingefluisterd. In deze vierde aflevering was Begijn Le Bleu de pineut en zijn straf zal hij niet snel vergeten. Zijn drie kompanen stuurden hem naar de Carré in Amsterdam, waar de audities werden gehouden voor het dansprogramma "So you think you can dance". De geblinddoekte Le Bleu wist pas op het moment zelf waar hij aan toe was.

Eens op het podium probeert hij zijn cool te bewaren. Op de vraag van een jurylid welke dansstijl hij zal brengen, antwoordt hij dat "hij er zelf nog geen naam voor heeft gevonden". Als even later de muziek start (een versie van "I will survive" van Gloria Gaynor), haalt de onfortuinlijke Begijn alles uit de kast.

De volgende ronde in het programma haalt hij niet, maar op sociale media wordt hij op handen gedragen voor zijn durf en zijn lef. In zijn "beste" Russisch slaagt hij er ook in om een vrouwelijk jurylid met een mond vol tanden te zetten. De beelden kunt u hier bekijken.

lees ook