"The avengers" grote winnaar van MTV Movie Awards

"The avengers" is de grote winnaar geworden van de MTV Movie Awards, die gisteravond werden uitgereikt in Los Angeles. De film van Joss Whedon sleepte drie awards in de wacht, waaronder die voor film van het jaar.
Invision2013

De avonturenfilm "The avengers" werd gisteravond in Los Angeles bekroond met de hoofdprijs op de MTV Movie Awards: de award voor film van het jaar. De film bevatte daarnaast ook nog het beste gevecht en de beste slechterik, gespeeld door Tom Hiddleston.

De acteursprijzen op de MTV Movie Awards gingen naar Bradley Cooper (foto in tekst) en Jennifer Lawrence, beiden voor hun rol in "Silver linings playbook". Ook de award voor de mooiste kusscène was voor hen.

Jamie Foxx kreeg dan weer een beeldje voor het opvallendste filmmoment in "Django unchained" en hij werd ook nog geëerd met de Generation Award.

De award voor de beste doorbraak ging naar Rebel Wilson voor haar rol in "Pitch perfect". "Twilight"-acteur Taylor Lautner won dan weer het beeldje voor de beste "shirtloze prestatie". Emma Watson kreeg tot slot de MTV Trailblazer Award, voor acteurs "die hun eigen, unieke weg banen in de filmindustrie".

AP2013

De belangrijkste winnaars op een rij

Film "The avengers"
Acteur Bradley Cooper
Actrice Jennifer Lawrence

Doorbraak Rachel Wilson
Komische rol Will Ferrell

Kus "Silver linings playbook"
Gevecht
"The avengers"
Held
Bilbo Baggins ("The hobbit")
Shirtloos Taylor Lautner ("Twilight")
WTF Moment Jamie Foxx & Samuel L. Jackson ("Django unchained")

Generation Award Jamie Foxx
Trailblazer Award Emma Watson