Astrid Bryan heeft nu ook Amerikaanse nationaliteit

"Hollywoodvrouw" Astrid Bryan (30) heeft via Twitter laten weten dat ze vanaf nu ook de Amerikaanse nationaliteit heeft. In haar realityreeks "Astrid in Wonderland" was onder meer te zien hoe ze zich voorbereidde op het examen Amerikaanse geschiedenis dat ze moest afleggen. Vandaag heeft ze trouw gezworen aan de vlag.

"Twee nationaliteiten hebben, is wel cool", vertelde Astrid Bryan begin deze maand aan Het Nieuwsblad. "Als er ooit een oorlog uitbreekt, kan ik kiezen naar welke ambassade ik vlucht. Ik mag ook een wapen dragen, maar ik ben niet van plan dat te doen. Ik vermoed ook dat ik niet meer zo lang zal moeten wachten op de luchthaven. Zoals je ziet: alleen maar voordelen."

Bryan woont intussen ongeveer tien jaar in de Verenigde Staten. Ze mag er nu ook stemmen.