Tindersticks en Rufus Wainwright naar Deurne

Openluchttheater Rivierenhof heeft het voorlopige programma van de zomeravondconcerten van komende zomer voorgesteld. Onder anderen Tindersticks, The Tragically Hip, Rufus Wainwright, Gilberto Gil en Jef Neve staan op de affiche.

De Belgische pianist Jef Neve mag voorlopig de spits afbijten van de reeks concerten in het Openluchttheater Rivierenhof in Deurne. Jef Neve zal op 23 juni op het podium staan.

Er staan verschillende Belgische acts op het programma. Ook Stef Bos (samen met Frank Boeijen op 27 juni), The Scabs (28 juni), The Broken Circle Bluegrass Band (1 augustus), Adriaan Van den Hoof (14 augustus), Hooverphonic (27 augustus) en Bart Peeters (7 september) zijn geboekt.

Canada is goed voor twee acts op het evenement: The Tragically Hip en Rufus Wainwright. Ook Steve Winwood, George Thorogood, Melody Gardot en Gilberto Gil zullen komende zomer naar Deurne afreizen. Meer informatie staat op de website van Openluchttheater Rivierenhof.