Zwaargewonde bij verkeersongeluk in Kalmthout

Een 24-jarige bestuurder is in Kalmthout tegen een boom gereden. De man reed van Kalmthout richting Essen en kwam op een recht stuk weg tegen een boom terecht. "De impact was enorm en het voertuig is tot schroot herleid", meldt onze correspondent Marnik Aerts.

Bij een verkeersongeluk in Kalmthout is een zwaargewonde gevallen. De 24-jarige bestuurder van een auto kwam tegen een boom terecht. Het slachtoffer zat gekneld en moest door de brandweer bevrijd worden.

De toestand van het slachtoffer is kritiek. Hij werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Door het ongeluk was de rijbaan tussen Kalmthout en Essen in beide richtingen enkele uren volledig versperd.

"Twee jaar geleden gebeurde op bijna dezelfde plek een dodelijk verkeersongeluk. Een bloemstuk aan een boom getuigt nog van dat ongeluk", meldt Marnik Aerts.