"Een reünie van "Friends"? No way!"

Marta Kauffman, coproducente van de populaire tv-serie "Friends", heeft de geruchten over een mogelijke reünie een halt toegeroepen. "Een reünie van Friends? No way!", liet ze weten aan het Amerikaanse E! News.
AP2004
De laatste aflevering van "Friends" werd op 6 mei 2004 uitgezonden in de Verenigde Staten.

Al een hele tijd gingen de geruchten dat de "Friends"-personages Ross, Rachel, Joey, Phoebe, Chandler en Monica binnenkort opnieuw samen te zien zouden zijn op het scherm.

Marta Kauffman, coproducente van de populaire tv-serie, heeft die geruchten nu een halt toegeroepen. "Ik wil dit voor eens en altijd duidelijk maken, er komt geen reünie van "Friends"", vertelde Kauffman aan E! News.

De tv-serie "Friends" startte in 1994 en werd meteen een grote hit. De zes hoofdacteurs, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer, werden wereldberoemd. De serie liep tien seizoenen lang, tot 2004.

AP2002