Eén en VTM maken samen een programma

Eén en VTM werken samen aan een programma met Koen Wauters en Tom Waes. Dat heeft Het Laatste Nieuws ontdekt en het nieuws is ook bevestigd. Voor het eerst in de geschiedenis van de Vlaamse televisie wordt in 2014 een zenderoverschrijdend programma uitgezonden.

Eén en VTM hebben de handen in elkaar geslagen voor een uniek project. Koen Wauters (kleine foto) en Tom Waes zullen in een nieuwe tv-show elkaar uitdagen met opdrachten die ze tot een goed einde moeten brengen.

"Het programma zal gelijktijdig op Eén en op VTM worden uitgezonden", meldt Jean Philip De Tender, de netmanager van Eén. Meer informatie over het project is nog niet bekendgemaakt.

Nooit eerder gingen twee Vlaamse zenders zo ver in een gezamenlijk programma. Er is wel al het gala van de Vlaamse Televisiesterren en er werden ook al programma's voor het goede doel op meer dan een Vlaamse zender uitgezonden.