KVLV lanceert nieuwe versie van "Ons Kookboek"

Komende zondag presenteert KVLV een nieuwe versie van "Ons Kookboek", het iconische kookboek dat sinds 1927 bestaat. Het boek werd het afgelopen jaar grondig herwerkt en bevat nu 1.892 recepten.

KVLV lanceert op zondag 21 april een nieuwe versie van "Ons Kookboek" tijdens de "Goed Gevoel Ladies Fair" in Flanders Expo in Gent.

Het voorbije jaar onderwierp een team van 15 culinaire medewerkers alle recepten aan een grondige evaluatie. Bestaande recepten werden aan de hedendaagse eetcultuur en nieuwste kooktechnieken aangepast en honderden nieuwe recepten werden aan het boek toegevoegd. Resultaat is een nieuwe versie van "Ons Kookboek" die voortaan 1.892 recepten bevat.

Het kookboek wordt dit jaar 86. Alles begon in 1927 toen de vroegere Boerinnenbond "Ons Kookboekje" op de markt bracht als schriftelijke begeleiding bij de cursussen "Koken en Voeding". Doorheen de jaren zijn meer dan 3 miljoen exemplaren van de opeenvolgende versies verkocht. Ook "Ons Bakboek" is al jaren een populaire publicatie van KVLV Vrouwen met Vaart.