Peter Van de Veire doet het met Tom De Cock

Peter Van de Veire heeft in zijn ochtendshow op MNM aangekondigd dat er ook dit jaar een editie van "Marathonradio" komt. Vorig jaar maakte de presentator 185 uur onafgebroken radio, goed voor een vermelding in het Guinnes Book of Records. Dit jaar zullen Van de Veire en Tom De Cock om de beurt 24 uur achter de micro staan.

Peter Van de Veire presenteerde vorig jaar de speciale uitzending "Marathonradio" om de studenten in Vlaanderen een hart onder de riem te steken. De uitzending van 185 uur was goed voor het Guinness Book of Records.

Intussen heeft een Amerikaanse dj geprobeerd het record te verbreken, maar die man zijn poging werd niet erkend. "Dat verhindert ons niet om ook dit jaar weer uit te pakken met de "Marathonradio"", kondigde Van de Veire aan.

De MNM-presentator zal dit jaar niet alleen achter de microfoon staan. Het record zal ook niet sneuvelen, want Van de Veire zal het programma afwisselend met Tom De Cock presenteren. De presentatoren nemen om de beurt 24 uur voor hun rekening.

Meest gelezen