Verdachte aanslagen Boston geïdentificeerd?

De onderzoekers van de aanslagen in Boston denken dat ze een verdachte geïdentificeerd hebben op basis van videobeelden die waren genomen van de explosies. Dat zegt een bron binnen de ordediensten. Er is nog niemand gearresteerd.
AP2013

Het zou gaan om een man die een tas neerzet in een van de straten waar een explosie plaatsvond en dan wegwandelt. Een persconferentie van de FBI die voor vanavond aangekondigd was, is voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Bij de aanslagen kwamen maandag 3 mensen om het leven en raakten 176 mensen gewond. Enkele tientallen van hen zouden er erg aan toe zijn, maar niemand zou nog in levensgevaar verkeren.

De Amerikaanse nieuwszender CNN had gemeld dat er ook iemand aangehouden was in verband met de aanslagen, maar dat heeft de politie intussen formeel ontkend.