Will.i.am neemt lied op "naast Mona Lisa"

Will.i.am, de frontman van de muziekgroep The Black Eyed Peas, heeft een van de liedjes op zijn volgende soloalbum opgenomen in het Louvre in Parijs. "Naast de Mona Lisa", maakte de zanger vandaag bekend.

"Ze lieten me het Louvre binnen om gitaarpartijen op te nemen naast de Mona Lisa", aldus Will.i.am tijdens een persconferentie in Parijs. Het gaat om delen van het lied "Smile Mona Lisa". "Ik wou de sfeer vangen van het museum waar de Mona Lisa hangt. Het was pakkend om vergezeld van de directeur in het Louvre te wandelen om 2 uur 's ochtends."

Will.i.am maakte op de persconferentie trouwens ook zijn interesse in wetenschappen bekend. "Ik ben gefascineerd door kwantumfysica. In september keer ik terug naar de schoolbanken om informaticawetenschappen te studeren", kondigde hij aan.

Het nieuwe album van de frontman van The Black Eyed Peas, "Willpower", ligt volgende week in de rekken.