"Mijn kinderen verrassen in smurfenfilm"

De Amerikaanse zangeres Britney Spears heeft aangekondigd dat ze het nummer "Ooh la la" heeft opgenomen voor de sequel "The smurfs 2". Het nummer zal tijdens de aftiteling van de film gespeeld worden.

Drie jaar geleden was "The smurfs" een groot succes in de bioscoop. De blauwe figuurtjes van Peyo duiken komende zomer weer op op het witte doek in de sequel "The smurfs 2". Britney Spears heeft een nummer opgenomen voor de film.

"Ik heb altijd van de smurfen gehouden toen ik een kind was en vandaag zijn mijn twee kinderen de grootste smurfenfans ooit. Ik wilde mijn jongens verrassen met een nummer in de film", aldus Britney Spears.

Britney Speears heeft het nummer "Ooh la la" ingeblikt voor de bioscoopfilm. De 31-jarige zangeres werkt op dit ogenblik aan een opvolger van haar album "Femme fatale" uit 2011. Ze is ook in onderhandeling over een concertreeks in Las Vegas.