"Benidorm bastard" krijgt rolletje in Hollywoodfilm

Marcel Mols, een 64-jarige acteur uit Schoten die bekend werd door zijn rol in "Benidorm bastards", speelt een kleine rol in de nieuwe film van George Clooney. Dat schrijft Het Nieuwsblad. "Ze weten van aanpakken, die Amerikanen", klinkt het.

In de film "The monuments men", waarbij George Clooney op de regisseurstoel zit, speelt Marcel Mols uit Schoten de rol van een priester in de kathedraal van Brugge. Dat zegt de 64-jarige acteur in Het Nieuwsblad.

"Ze weten van aanpakken, die Amerikanen", zegt Mols in de krant. "Eergisteren lieten ze me overvliegen naar Berlijn om mijn kostuum te passen." De opnames vinden volgende week plaats in Leipzig in Duitsland.

"The monuments men" gaat over West-Europese kunstwerken die moesten worden gered toen nazi-Duitsland aan het instorten was. De film wordt begin volgend jaar in de zalen verwacht.