De Nieuwe Snaar centrale gast Nekka-Nacht 2014

De Nieuwe Snaar is de centrale gast van Nekka-Nacht 2014. Dat staat te lezen op de website van het evenement voor Nederlandstalige muziek. De Nieuwe Snaar kondigde 2 jaar geleden al aan dat de groep er in 2014 een punt achter zet.

Nekka-Nacht vierde gisteravond nog zijn 20e verjaardag in het Sportpaleis. Vandaag kondigt de organisatie al de centrale gast van volgend jaar aan: De Nieuwe Snaar.

Twee jaar geleden kondigden Jan De Smet en co al hun afscheid aan in 2014. "Ze geven hun allerlaatste concert als centrale gast op Nekka-Nacht", staat nu te lezen op de website van Nekka-Nacht.

Gisteren werd in het Sportpaleis nog de 20e verjaardag van Nekka-Nacht gevierd. Voor de gelegenheid kwamen alle grote artiesten van de voorbije jaren nog eens langs. Onder meer Raymond van het Groenewoud, Bart Peeters, Johan Verminnen, Hannelore Bedert en Yevgueni stonden op het podium.