Franse rapper JoeyStarr enkele uren in Luikse politiecel

De Franse rapper JoeyStarr heeft enkele uren in een Luikse politiecel doorgebracht. Zaterdagnamiddag werd de 45-jarige zanger - Didier Morville in het werkelijke leven - opnieuw vrijgelaten. Dat is van de Luikse politie vernomen.
AP2011

JoeyStarr, een beruchte rapper en acteur in Frankrijk, woonde vrijdagavond met enkele dj's een voorstelling bij in discotheek Fiesta Club in Boncelles. Nadien dook hij het Luikse nachtleven in.

Omstreeks 6 uur riep de buitenwipper van een café de politie op nadat hij een groep had gevraagd de zaak te verlaten. Voor het café wond de zanger zich op en bedreigde de agenten, en legde hen uit dat hij een "personaliteit" was.

Eén van de agenten voelde zich bedreigd en zijn collega's kwamen tussenbeide. In de politiecel sloeg hij meermaals met zijn hoofd tegen de tralies vooraleer te kalmeren. Er werden bij de rapper geen verboden middelen aangetroffen.