Tv-serie "Glee" loopt nog zeker twee seizoenen

De televisieserie "Glee" zal nog zeker tot en met 2015 te zien zijn in de Verenigde Staten. Dat heeft de Amerikaanse zender Fox bekendgemaakt. Momenteel wordt in de VS het vierde seizoen van de muzikale serie uitgezonden.
AP2012
Actrice Lea Michele speelt in "Glee" de rol van Rachel Berry.

De Amerikaanse televisiezender Fox, die de populaire serie "Glee" uitzendt, heeft de show met twee seizoenen verlengd. Momenteel loopt in de VS het vierde seizoen van "Glee", en het is nu dus zeker dat er ook een vijfde en een zesde seizoen komt.

"Glee" werd in de VS voor het eerst uitgezonden in 2009 en de serie werd meteen een groot succes. De muzikale serie kreeg meerdere Emmy Awards en heel wat bekende koppen maakten hun opwachting in de show. "Glee" werd bij ons een tijdlang uitgezonden op 2BE.