Bassist 3 Doors Down opgepakt voor doodslag

Todd Harrell, de bassist van 3 Doors Down, is vrijdagnacht gearresteerd na een crash in Nashville waarbij een man om het leven is gekomen. Harrell gaf toe dat hij gedronken had en er werden in zijn sok ook medicijnen gevonden.
AP2011

Todd Harrell (41) reed vrijdagnacht met hoge snelheid tegen een pick-uptruck. De wagen knalde vervolgens tegen een vangrail, tuimelde naar beneden en kwam tot slot op zijn dak terecht. De bestuurder werd naar het ziekenhuis gebracht, waar hij even later overleed.

Harrell moest enkele alcoholtests ondergaan en hij gaf ook toe dat hij gedronken had. In zijn sok vond de politie verschillende soorten pillen, waaronder de pijnstiller Lortab en het geneesmiddel Xanax.

De band heeft op zijn website zijn medeleven betuigd aan de familie van de bestuurder van de pick-uptruck. 3 Doors Down is vooral bekend van de singles "Kryptonite" en "Here without you".