The Happy, Lazy Jay en Bart Peeters op Casa Blanca

De organisatoren van Casa Blanca hebben een eerste reeks namen bekendgemaakt. Onder meer The Happy, Lazy Jay en Bart Peeters staan op de affiche. Het vierdaagse festival in Hemiksem is dit jaar aan zijn tiende en laatste editie toe.

De laatste editie van het gratis festival Casa Blanca vindt plaats van 7 tot en met 13 augustus. De organisatoren hebben al een groot deel van de namen bekendgemaakt.

Op woensdag 7 augustus is het traditiegetrouw comedydag op Casa Blanca. Onder meer Raf Coppens, Xander De Rycke en Nigel Williams zakken die dag af naar Hemiksem. Muziek is er die dag van Levellers en Absynthe Minded.

The Happy (foto boven), Diablo blvd en Praga Khan staan op donderdag 8 augustus op het podium van Casa Blanca. Op vrijdag 9 augustus is het dan weer de beurt aan Discobar Galaxie, Lazy Jay, Compact Disc Dummies en Radio ultra Modern.

Zaterdag 10 augustus vindt de laatste dag van Casa Blanca plaats. Onder meer Bart Peeters, Milk Inc, Axl Peleman, CPeX en Murdock zullen het festival mee uitwuiven.