VS-minister John Kerry bezoekt ons land

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry is vanavond aangekomen in België. Hij komt echter vooral voor ontmoetingen met de Europese instellingen en voor de Raad NAVO-Rusland.
AP2013

Het is zijn eerste bezoek aan ons land sinds Kerry twee maanden geleden Hillary Clinton opvolgde als minister van Buitenlandse Zaken van de VS.

Morgen zal Kerry een ontmoeting hebben met de Europese leiders zoals Commissievoorzitter José Manuel Barroso. Dinsdag woont samen met zijn Russische collega Sergej Lavrov de top bij tussen de NAVO en Rusland.

Woensdagochtend staat in het Egmontpaleis nog een ontbijt met onze minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders (MR) op het programma. Een ontmoeting met premier Elio Di Rupo (PS) zou niet gepland zijn.