Musical over Spice Girls wordt opgedoekt

De musical "Viva forever" over de Britse meidengroep Spice Girls wordt op 29 juni voor het laatst opgevoerd in Piccadilly Theatre. Door de tegenvallende verkoop valt na een half jaar het doek voor de voorstelling.

De Spice Girls laten in een verklaring weten dat ze blij zijn dat duizenden bezoekers hebben kunnen genieten van de voorstelling "Viva forever". De musical ging in december in première.

"Viva forever" werd geschreven door de "Absolutely fabulous"-actrice Jennifer Saunders. De musical werd na de première neergesabeld door de critici. In de voorstelling zijn de nummers "Wannabe", "Spice up your life" en "Viva forever" verwerkt.

De voorstelling op West End in Londen zal na afsluiting meer dan 5 miljoen euro verlies gedraaid hebben.

Meest gelezen