Charlotte, Sien en Thomas nieuwe gezichten KetnetBand

Sien Wynants, Charlotte Leysen en Thomas Van Goethem zijn de nieuwe gezichten van de KetnetBand. Anick Berghmans en Tom Olaerts verlaten na 5 jaar de kidsband. Het nieuws werd bekendgemaakt tijdens de wrap op Ketnet.
© VRT 2013
De nieuwe KetnetBand: Sien, Veronique, Thomas en Charlotte.

In de loop der jaren is de samenstelling van de groep al enkele keren veranderd. Het feestelijke "aflossingsconcert" met de "oude" en "nieuwe" gezichten van de KetnetBand vindt plaats op zaterdag 18 mei in Plopsaland, ter gelegenheid van de opening van de Kaatje-zone in het park.

De KetnetBand speelt eigen hits, bekende liedjes uit Ketnetprogramma's en internationale hits.

Van Goethem heeft meegespeeld in "De 5e boog" en had gastrollen in "Thuis" en "Code 37". Leysen en Wynants zijn wrapper op Ketnet. Zij zullen afwisselend optreden. De ene keer zingt Sien samen met Veronique en Thomas, de andere keer Charlotte.