Hoe niet elegant te reageren op een droomdate

Het blijft een van de hoogtepunten in het leven van de Amerikaanse student: het eindejaarsschoolbal. Jongens sloven zich vaak uit om hun droomdate te kunnen vergezellen en hun fratsen, vaak met gitaar en bloemen, gaan snel viraal. Voor meisjes is het daarentegen vaak bang afwachten of de jongen van hun dromen hen effectief zal vragen. Maar als dat gebeurt…

Onder de noemer "Hoe op een gracieuze manier te reageren op een “Prom-posal" wist dit meisje alvast met haar geluk geen blijf en was het resultaat dan ook weinig gracieus. In haar gillend enthousiasme dondert ze tegen de grond, kirt ze voortdurend "Oh my God" en laat ze haar vriend-date enigszins beschamend het schouwspel observeren. Het muzikale intermezzo, waaraan wellicht de nodige aandacht vooraf besteed was, gaat volledig de mist in.

Vriendin Leah Jacob: "Het was de bedoeling dat ik haar tijdens een korte wandeling naar haar date deed gaan. De rest is overduidelijk, niet? En ja, ze maakt het goed."

Dat heet dan gelukkig zijn:

lees ook