Nathalie Meskens gaat spelprogramma presenteren

Nathalie Meskens gaat in het najaar het spelprogramma "Reclame AUB" presenteren op VTM. Meskens is vooral bekend als actrice, maar gaat nu ook als presentatrice aan de slag. "Het wordt een vrolijk spelprogramma waarbij elke vraag reclamegericht is", zegt ze.

"Ook voor mij wordt het spannend, want ik heb nog nooit een programma gepresenteerd. Een klassieke presentatrice ben ik natuurlijk niet, maar misschien is dat net eens leuk", zegt ze.

In het programma staat reclame centraal. Een bekende en onbekende kandidaat vormen samen een team en nemen het op tegen twee andere teams. "Reclame AUB" wordt geproduceerd door TV Bastards voor VTM.

Nathalie Meskens werd geïntroduceerd bij het grote publiek in de docufictiereeks "Kaat & co" op Eén. In 2009 speelde ze samen met haar echtgenoot Jeroen Van Dyck in de telenovelle "David" op VTM. Ze is ook te zien in het komische programma "Tegen de sterren op" en de tv-serie "Danni Lowinski". Ze won al twee keer de prijs voor Televisiepersoonlijkheid op de Vlaamse Televisie Sterren.