Timberlake brengt in september weer nieuw album uit

Zanger Justin Timberlake brengt in september een vervolg uit op zijn comebackalbum "The 20/20 experience". Gisteren zette Timberlake een foto op Twitter van hemzelf in de studio met de handgeschreven boodschap "The 20/20 experience (2 of 2) Sept. 30th".

In maart maakte Justin Timberlake zijn comeback in de muziekwereld met het album "The 20/20 experience". Hij kondigde toen ook aan dat het album slechts het eerste deel was van een dubbelalbum. Het tweede deel komt nu uit eind september.

"The 20/20 experience" is het eerste album van Timberlake in acht jaar. In de eerste week na zijn release ging het al bijna één miljoen keer over de toonbank. Het kwam op nummer 1 binnen in de Amerikaanse hitlijst Billboard 200 en het staat sindsdien onafgebroken in de top 3.