Chantal Pattyn gaat cultuurshow op Klara presenteren

Chantal Pattyn presenteert vanaf september tussen 17 en 18 uur een nieuwe, dagelijkse cultuurshow op Klara. Pattyn blijft ook nethoofd van de zender, maar krijgt zakelijke ondersteuning bij de uitvoering van die opdracht.

"Ik heb me altijd een radiomaker gevoeld", zegt Pattyn. "Nu en dan verander je gewoon van rol. Ik ben heel graag nethoofd van Klara, maar opnieuw mijn echte stiel doen, trekt me erg aan. Het wordt een pittige combinatie van managen en presenteren, maar tegen een dagelijkse cultuurshow kan ik niet neen zeggen. Integendeel!"

Ook nu staat er op Klara dagelijks tussen 17 en 18 uur de cultuurshow "Babel" geprogrammeerd.

Chantal Pattyn begon bij Studio Brussel en presenteerde er programma's als "Update" en "Frituur Victoria". Ze presenteerde ook een jaar lang het politieke praatprogramma "De zevende dag". Van 2000 tot 2005 presenteerde ze op Klara het culturele middagprogramma "Alinea". Sinds 2007 is ze netmanager van de zender.