Mika stelt kledingcollectie voor JBC voor

Mika heeft gisteren zijn kledingcollectie voorgesteld voor de Belgische modeketen JBC. Het logo van de collectie is een giraf. De kledingstukken van de "Grace Kelly"-zanger liggen sinds vandaag in de JBC-winkels.
Etienne Tordoir +32-2-5382773

De kledinglijn "Mika for JBC" werd gisteravond voorgesteld tijdens een modeshow, gevolgd door een privé-optreden van Mika voor de pers en JBC-klanten en -medewerkers.

“Bij het creëren van de collectie, had ik verschillende dingen in mijn hoofd. Voor de herencollectie heb ik echt aan mijn eigen kleerkast gedacht: ik heb graag gemakkelijke, stijlvolle kledingstukken die je ’s morgens snel kan aantrekken zodat je er toch heel stijlvol uitziet, aldus Mika.

Voor de dames- en meisjescollectie heeft de zanger zich dan weer laten inspireren door zijn jeugd. "Ik ben opgegroeid in een gezin met drie zussen en ben dus altijd meegesleurd naar allerlei shoppingtrips", klinkt het.

Mika brak in 2007 wereldwijd door met het nummer "Grace Kelly". Nadien had hij nog grote hits met onder meer "Relax, take it easy", "Big girl (you are beautiful)", "Love today" en "Rain". Mika's kledingcollectie ligt sinds vandaag in de winkels.

Etienne Tordoir +32-2-5382773
Etienne Tordoir +32-2-5382773