Nas, Admiral Freebee en Nathalie Meskens in Deurne

Het openluchttheater Rivierenhof heeft een lading nieuwe namen gelost die er deze zomer zullen optreden. Het gaat om onder meer Nas, Admiral Freebee en Nathalie Meskens. Hooverphonic zal zelfs drie keer op het podium staan in Deurne.

Naast Nas (foto in tekst), Admiral Freebee solo + The Bony King of Nowhere en Nathalie Meskens, zijn ook The Waterboys, Archive, Richard Thompson Electric Trio, The Avett Brothers en SX toegevoegd aan de affiche. Ook werd een derde concert aangekondigd van Hooverphonic with Orchestra.

Eerder werd al bekendgemaakt dat onder meer Tindersticks, The Tragically Hip, Rufus Wainwright, Jef Neve, The Broken Circle Bluegrass Band en Bart Peeters deze zomer zullen afzakken naar Deurne.

Het volledige programma van de optredens in het Rivierenhof, is te vinden op de website van het openluchttheater. Tickets voor de concerten zijn vanaf vandaag te koop.