"Wat als?" en "Loslopend wild" genomineerd voor Rockie Award

De 2BE-reeks "Wat als?" heeft opnieuw een internationale nominatie in de wacht gesleept. "Wat als?" kan op het BANFF World Media Festival in Canada de Rockie Award winnen in de categorie comedy. Ook het humoristische Eén-programma "Loslopend wild" strijdt mee. "Quiz me quick" kan dan weer winnen in de categorie sitcom.

Het sketchprogramma "Wat als?" en het humoristische Eén-programma "Loslopend wild" (foto in tekst) strijden op het BANFF World Media Festival in Canada voor de Rockie Award in de categorie comedy.

Voor het tweede seizoen van "Wat als?" gaat het al om de derde internationale nominatie. Het sketchprogramma op 2BE werd eerder al genomineerd voor een Gouden Roos en voor een award op het World Media Festival in Hamburg.

“Uiteraard ben ik benieuwd wat het tweede seizoen zal oogsten”, zegt regisseur Tim Van Aelst. “Maar de nominaties alleen al zorgen voor een grote smile op ons gezicht."

Ook het Eén-programma "Quiz me quick" kan een Rockie Award winnen. Het programma van en met Bart De Pauw is genomineerd in de categorie sitcom.

De Rockie Awards worden op 9 juni uitgereikt op het BANFF World Media Festival in Canada.