The Opposites, Alex Hepburn en Coely op Suikerrock

De organisatoren van Suikerrock hebben The Opposites (foto), Alex Hepburn en Coely aan de affiche toegevoegd van het festival. De drie bands treden op op zaterdag 27 juli.

De Nederlandse hip-hopgroep The Opposites is bekend van hits als "Slaap" en "Broodje bakpao". Van de Schotse singer-songwriter Alex Hepburn verscheen recent het debuutalbum "Together alone" (met de hitsingle "Under"). De Antwerps-Congolese hiphopster Coely heeft met "Ain't chasing pavements" al een hit op haar naam. Een tijd terug verscheen haar debuut-EP "Raah the soulful yeah".

Andere reeds aangekondigde grote namen op het festival zijn Joe Cocker, Within Temptation, Bush, Katie Melua, Vista Chino en Gabrielle Aplin. Suikerrock vindt plaats van 25 tot 28 juli in Tienen. Meer informatie staat op de website.