Willy Sommers wordt vierde lid van De Romeo's

De Vlaamse groep De Romeo's krijgt er vanaf volgend jaar een vierde lid bij: de Vlaamse zanger Willy Sommers. Hij wordt geen gastzanger maar een volwaardig groepslid, zegt Sommers in Het Laatste Nieuws.

Sommers en De Romeo's gaan samen een nummer opnemen en vervolgens trekken ze ook met vier op tournee door Vlaanderen. "Als de single goed wordt onthaald, sluiten we zeker niet uit dat we ook samen een plaat zullen maken. Het is natuurlijk zo dat mijn solocarrière erg belangrijk blijft, maar dit wordt wel een langdurige samenwerking", zegt Sommers.

De 3 huidige Romeo's: Chris Van Tongelen, Gunther Levi en Davy Gilles, wonnen vorige zomer nog de Radio 2 Zomerhit met hun nummer "Vlaanderen feest". Ook in de categorie "Ambiance" werden ze bekroond.