Randy Jackson verlaat na 12 jaar jury van "American idol"

Randy Jackson verlaat na 12 jaar de jury van de tv-talentenjacht "American idol". Dat heeft de muziekproducer zelf bekendgemaakt. Jackson wil zich in de toekomst meer gaan concentreren op zijn bedrijf.
INVISIO2013

Randy Jackson maakt al sinds 2002 deel uit van de jury van "American idol", maar de muziekproducer geeft er na dit seizoen de brui aan. "Ik kijk ernaar uit om mij meer te focussen op mijn bedrijf Dream Merchant 21", klinkt het. Jackson zegt wel trots te zijn op "het feit dat de show de tv- en muziekindustrie voor altijd veranderd heeft".

Het huidige seizoen van "American idol", het 12e al intussen, loopt nog tot 16 mei. Of de andere juryleden Mariah Carey, Nicki Minaj en Keith Urban nog zullen terugkeren voor een nieuw seizoen van de talentenjacht, is nog niet duidelijk. Fox TV houdt voorlopig de lippen stijf op elkaar.

AP2013