Anouk: "Ik smacht niet naar een Europese carrière"

De Nederlandse zangeres Anouk denkt niet dat haar deelname aan het Eurovisiesongfestival haar carrière een compleet andere draai zal geven. "Ik smacht niet naar het geven van optredens en concertreeksen in heel Europa", klinkt het.

Anouk, die Nederland volgende week vertegenwoordigt op het Eurovisiesongfestival, vermaakt zich prima in Malmö. Dat zegt ze in de Nederlandse krant AD Weekend. "Het voelt alsof ik op vakantie ben", klinkt het.

Dinsdag hoopt de zangeres een goede beurt te maken op het Songfestival. "Natuurlijk hoop ik dat veel mensen mijn muziek goed vinden", zegt ze in de krant.

Toch denkt Anouk niet dat haar deelname aan het Songfestival een carrière een compleet andere draai zal geven. "Ik smacht niet naar het geven van optredens en concertreeksen in heel Europa. Daar heb ik helemaal geen tijd voor. Ik heb vier kleine kinderen. Ik ben liever thuis bij hen op de bank", aldus de zangeres.

Anouk treedt volgende week dinsdag op tijdens de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival. Ze neemt het daarin onder meer op tegen onze landgenoot Roberto Bellarosa. Via deredactie.be kan u alle gebeurtenissen rond het Songfestival op de voet volgen.