Anouk verrekt spier tijdens het bowlen

De Nederlandse zangeres Anouk heeft zich geblesseerd tijdens een potje bowlen in Malmö. Anouk heeft een spier in haar bovenbeen verrekt, maar zal dinsdag wel gewoon optreden tijdens de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival.

Anouk heeft zich gisteravond geblesseerd tijdens het bowlen. Op een foto die haar manager Kees de Koning op internet heeft geplaatst, is een gevloerde Anouk te zien. "Even Apeldoorn bellen. Anouk heeft bowlingblessure", staat er te lezen.

Door de blessure is het onduidelijk of Anouk vanavond van de partij zal zijn op de openingsceremonie van het Eurovisiesongfestival. Haar optreden tijdens de eerste halve finale van dinsdag komt niet in het gedrang.

Anouk zingt dinsdag tijdens de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival het nummer "Birds". Ze komt als achtste aan de beurt. Onze landgenoot Roberto Bellarosa zit ook in de eerste halve finale. Hij zal als voorlaatste kandidaat het nummer "Love kills" brengen. Alle gebeurtenissen rond het Songfestival kan u op de voet volgen via onze site.